Bryllupsfotografering

 

Den nok mest traditionsfyldte og romantiske begivenhed er uden tvivl bryllupsdagen.  Traditionelt er det også "store billeddag", hvor gæsterne må væbne sig med tålmod, mens brudeparret lader sig forevige.


For fotografen er det også en stor dag.  Det kan ikke undgås, at brudeparrets glæde smitter af, også selvom man som fotograf ved denne lejlighed føler et stort ansvar for, at disse billeder bare ikke kan tages om.


"Modellerne" - brudeparret - er top-motiverede, og det er fotografen også.  På pletten.  Til tiden.  Med al sit engagement og al sin professionelle kunnen.


Moderne bryllupsbilleder er alt andet end kedelige.  Rigtig mange brudepar har fået øjnene op for at gøre deres billeder til noget særligt.  Passionen må gerne lyse gennem billederne, amorinerne skal med, og komposition, omgivelser og posering må gerne være spændende.

{besps}foto/bryllup1|auto=|sort=4|cfwd=>>|cbwd=<<|csort=-415|width=200|height=300{/besps} {besps}foto/bryllup2|auto=|sort=4|cfwd=>>|cbwd=<<|csort=-415|width=200|height=300{/besps}

 

Hver gang, vi får en bryllupsopgave, forbereder vi os nøje.  Ikke bare, at grej, lys og alt det praktiske bare skal fungere, men endnu mere, at det endelige udtryk skal være præcis det, som I ønsker jer at huske - og det, som vil blive husket.


Vi sætter derfor ekstra god tid af, specielt før optagelserne (på selve dagen må vi gerne blive rimeligt hurtigt færdige af hensyn til de ventende gæster).  Vi sætter tid af til at drøfte muligheder og ønsker sammen med jer, og vi sætter tid af til en "generalprøve", hvor vi eksperimenterer med tingene, hvis I ønsker det.


Vi har samlet nogle "pakker" ud fra de ønsker, vi har oplevet - men, må vi indrømme, også ud fra, at vi ønsker at yde vores ypperste.  For os er det "vores billeder", som følger jer gennem livet.


Husk, at hvis I er i god tid, har I mulighed for at få lavet indbydelser, bordkort og takkekort med jeres billede på.  Vi giver gerne en pris på en samlet pakke, som passer lige til jer.


Er I i god tid, har vi mulighed for at sætte et websted op til brug for jer i bryllupsforberedelserne og til at præsentere bryllup og billeder efterfølgende.  Her kan man skrive praktiske oplysninger som tid, påklædning, sted, toastmaster, o.s.v., ligesom webstedet vil indeholde ønskeliste, gæstebog og brudeparrets egen blog.

 

{besps}foto/bryllup3|auto=|sort=4|cfwd=>>|cbwd=<<|csort=-415|width=300|height=200{/besps}

 

  I studiet på dagen:

 

Kom i studiet - gæsterne løber ingen vegne.  Her kan vi uden hensyn til vind og vejr sætte lys osv., så I får uforglemmelige billeder.  Traditionelt, hvis I vil det, eller mere sprælsk, hvis I er til det.  Eller både-og!


Når I har bestilt tid, inviterer vi jer til en samtale om jeres ønsker - og om, hvad vi har med i erfarings-bagagen.  Vi gennemgår forløbet, poseringer, lys osv., så såvel I som vi er sikre på et rigtig godt resultat og kan se frem til den store begivenhed med én bekymring mindre.


På dagen kommer I i studiet, hvor alt er gjort klar til netop jer - sådan som vi er blevet enige om.  Regn alligevel med at bruge mellem en halv og en hel time - ingen kompromisser!  I får billederne at se undervejs.


Når I er færdige, kan I trygt tage hjem for at blive hyldet af jeres gæster.  Vi sørger for omhyggelig efterbehandling, så billederne står mål med anstrengelserne.


Et par dage efter brylluppet modtager I en kode, så I kan se billederne on-line via nettet. I kan derefter i ro og mag udvælge dem, I ønsker at modtage. Billederne bliver liggende to måneder efter optagelsen, så der også er tid til bryllupsrejsen.  Når I har valgt billederne ud, efterbehandles de, fremkaldes og sendes hjem til jer.


De fleste vælger at få et samlet sæt af billederne i en bryllupsmappe, som man altid kan hente frem fra reolen - måske flere til særlige familiemedlemmer.  I har friheden til at vælge.

  I kirken / på rådhuset på dagen:

 

Vi sender gerne en fotograf til jeres kirke eller til jeres rådhus.  Det er hér, det sker, og det bør foreviges.

 

  I naturen:

 

Under samtalen før brylluppet vil vi fortælle om bryllupsbilleder i det fri.  Vi har udvalgt nogle steder, som vi synes særlig om til bryllupsfotografering - og måske har I selv et sted, som har særlig betydning for jer.  Husk blot, at vejret kan drille, og at vi derfor efter fælles rådslagning enten må aflyse en udendørs fotosession og tage i studiet - og lade naturen vente til en dag, hvor vejret tillader det, selvom det så ikke bliver på selve dagen.

 

  Mere end én fotograf:

 

Vi vil meget gerne være to afsted sammen med jer.  Det giver mere end dobbelt sikkerhed for, at vi får præcis de billeder, som begivenheden fortjener.  Det koster ikke nødvendigvis en bondegård - typisk beregner vi mindre end 50% ekstra for at være to.

 

  Festen:

 

Ønsker I billeder taget under jeres fest, klarer vi naturligvis også det.  En videosekvens af brudevalsen?  Intet problem.

 

  Bryllups-websted:

 

Hertz Media kan mere end fotos, idet en anden gren af virksomheden er specialiseret indenfor web-design og -hosting.  En romantisk udformet blog på nettet er en god måde at formidle information, lykønskninger, billeder o.s.v.  Vi sætter det op for jer og holder det ajour et år for kr. 5000,-.

 

  Priser:

 

Vi vil ikke påstå, at det er billigt.  Men vi vil påstå, at vi ved vores professionelle tilgang kan sikre, at I får billeder, som holder livet ud, og at I er med hele vejen.  Når vi i fællesskab har lagt "slagplanen", sender vi gerne et bindende tilbud, så der ikke kommer overraskelser.  Alternativ kan vi afregne på timebasis (700 kr. pr. time), og I kan bruge følgende pakker som tommelfingerregel:

 

Pakke 1, i studiet, én fotograf:     
  Forsession hos Hertz Media (regn med 30-45 minutter)    
  Fotosession hos Hertz Media (regn med 30-45 minutter)    
  Billedmappe med 12 udvalgte billeder i flot mappe (alle billeder efterbehandlede) I alt: kr. 3500,-
  (ekskl. "løse" billeder - se billedpriser her)
   
Pakke 2, i studie, i kirke / rådhus    
  Forsession hos Hertz Media (regn med 30-45 minutter)    
  Billeder i/omkring kirke/rådhus uden særlig lyssætning    
  Billedmappe med 12 udvalgte billeder i flot mappe (alle billeder efterbehandlede) I alt: kr. 4500,-
  Tillæg for kørsel udenfor Køge kommune:· 5 kr. pr. km (du kan finde afstande her).
  (ekstra billeder - se billedpriser her)
   
Pakke 3, i kirken, i studiet, billeder under festen, to fotografer:    
  Forsession hos Hertz Media (regn med 30-45 minutter)    
  Fotosession i studiet    
  Billeder i/omkring kirke/rådhus uden særlig lyssætning    
  Billeder fra festen (30-45 minutter uden særlig lyssætning)    
  Billedmappe med 24 udvalgte billeder i flot mappe (alle billeder efterbehandlede) i alt: kr. 7500,-
  Tillæg for kørsel udenfor Køge kommune:· 5 kr. pr. km (du kan finde afstande her).
  (ekstra billeder - se billedpriser her)