Konfirmandfotografering

 


En stor dag i konfirmandens liv fortjener at blive foreviget.  Vi gør vores til, at minderne om dagen også holder ved om 10 - 20 - 50 år.


Husk, at hvis du er i god tid, har du mulighed for at få lavet indbydelser, bordkort og takkekort med dit billede på.  Vi giver gerne en pris på en samlet pakke, som passer lige til dig.

 

  I studiet på dagen


Kom i studiet, gerne sammen med forældre og yngre søskende, så sætter vi lys osv., så du får et uforglemmeligt billede - traditionelt, hvis du vil det, eller mere sprælsk, hvis du er til det.


Når du har bestilt tid til en studieoptagelse, er der fuld fokus på din optagelse - der er ingen andre, der forstyrrer. da du får billederne at se undervejs, så du er med til at udforme det endelige resultat.  Men bestil endelig tid i god tid i forvejen - der er pres på på de store konfirmationsdage.


Retouchering:  De fleste billeder bør efterbehandles nænsomt, hvilket vi gør med vore professionelle efterbehandlingsværktøjer.  Omhu er vigtig for at sikre et flot resultat, og det tager tid.  Vi efterbehandler derfor normalt kun de billeder, du vælger ud, og som du gerne vil have.  Ønsker du at få efterbehandlet flere billeder end dem, du vil købe, kan vi gerne aftale det mod en merpris.

Efter sessionen modtager du en kode, så du kan se billederne on-line via nettet.· Du kan derefter i ro og mag udvælge dem, du ønsker at modtage.· Billederne bliver liggende en måned efter optagelsen.  Når du har valgt billederne ud, sendes de hjem til dig.


Du får også en elektronisk kopi, som du f.eks. kan bruge til din Facebook-profil.

Pris:    
  Fotosession (30-45 minutter)   kr. 500,-
  (ekskl. billeder - se billedpriser her)    

 

  I studiet efter dagen


Ved at vente til en anden dag er der mindre travlhed i studiet, og det kvitterer vi for ved at tilbyde dig en lang fotosession til samme pris.  Det giver dig mulighed for at få taget billeder både i konfirmationsdresset og i andendagstøjet.

 

hzm-2   hzm-3
Pris:    
  Lang fotosession (45-90 minutter)   kr. 500,-
  (ekskl. billeder - se billedpriser her)    

 

  I / ved kirken - eller hjemme hos jer selv


Vi kommer gerne ud og tager billeder i kirken, hos jer selv - eller et andet sted, som I vælger.  Mulighederne er mange - med eller uden studieopsætning, indendørs, udendørs.


Det kan også tænkes, at du gerne vil have billeder fra selve festen.  Det klarer vi også.  Igen - bestil i god tid, da der er travlhed på de store konfirmationsdage.

hzm-23

 

Priser:    
  Billeder i/ved kirken (30-45 minutter uden særlig lyssætning):   kr. 500,-
  Billeder fra festen (30-45 minutter uden særlig lyssætning):   kr. 500,-
  Billeder hjemme (45-60 minutter) med fuld studieopsætning:   kr. 1200,-
  Tillæg for kørsel udenfor Køge kommune:· 5 kr. pr. km (du kan finde afstande her).
  (ekskl. billeder - se billedpriser her)