Besøgsadresse:

Hertz Media
Lidemarksvej 1
DK-4681 Herfølge

CVR
Tlf::
Mob.:

DK 3297 9920
+45 3217 2897
+45 3031 2897

 

Vi bygger webshops
bl.a. på toppen af
HikaShop 

Hosting

cPanel

Hosting er et udtryk for, at dit websted skal ligge tilgængeligt på nettet på en web-server.  Det er hér, din tekst, dine billeder og din e-mail-konto har til huse.  Pladsbehovet afhænger af, hvad dit websted skal kunne og vise frem.

Hosting, der både er sikker og til at betale - og samtidig smidig og fleksibel, så den kan tilpasses såvel den, der "blot" vil have et visitkort på nettet, og den, der vil styre sit websted professionelt.


Web Basic

For den, der ikke er så befaren, indeholder "Ny på nettet for 5000 kroner" en opsætning af hele webmiljøet. Årlig afgift for basispakken (Web Basic) er 101 kroner for op til 200 MB diskplads og én e-mail-bruger.


Web Advanced

For den, der selv vil bestemme, gives der adgang til et professionelt cPanel-interface (se et eksempel her til højre). Årlig afgift for den udvidede pakke (Web Advanced) er fra 202 kroner for op til 300 MB diskplads og ti e-mail-brugere.  Klik på billedet til højre for at se et eksempel på dit kommende cPanel-grænsesnit.


Web Pro

Endelig kan du få fuld kontrol over dit site med såvel cPanel-interface som SSH-forbindelse. Årlig afgift for den professionelle pakke (Web Pro) er fra 303 kroner for op til 400 MB diskplads og ubegrænset antal e-mail-brugere.


Kombinationsmulighederne er mange.  Kontakt os for klar besked.

 

Alle priser er excl. moms.